Signatory - Clynelish, 1998 70cl

€ 48,50
Niet meer leverbaar

De Clynelish distilleerderij bevindt zich in het noorden van Schotland vlakbij de plaats Brora. In 1968 werd er naast de oude Clynelish (Brora) distilleerderij een nieuwe distilleerderij gebouwd. In 1983 sloot Brora voorgoed en het warehouse en de fillingstore doen nu dienst voor de nieuwe Clynelish distilleerdertij. De Clynelish Single Malt wordt hoofdzakelijk gebruikt voor blended whisky's. Dit is echter een Single Malt Clynelish. Hij werd gedistilleerd in mei 1998 en rijpte ruim 17 jaar op Hogsheads.

Signatory - Clynelish, 1998 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Clynelish. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Signatory - Clynelish, 1998.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Clynelish
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%