Filliers - Dry Gin 28 50cl

€ 23,50
Op voorraad

Filliers Dry Gin 28 is samengesteld met 28 botanicals. Het is een Belgische ambachtelijke gin die in kleine oplagen met de hand wordt gefabriceerd. Behalve jeneverbes bevat deze gin ook nog volgende ingredienten:

- gember,
- lavendelbloesems,
- korianderzaden,
- Angelica wortel,
- kalmoes,
- verse citrusvruchten,
- kardemom,
- gentiaanwortel en hopbellen.

Filliers - Dry Gin 28 Gin is een heerlijke Gin van het merk Filliers. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Belgium en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Filliers - Dry Gin 28.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Filliers
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 46%