Rutte - Dry Gin 70cl

€ 37,50
Niet op voorraad

Een vertrouwde en toch complexe Dry Gin voor in een gin & tonic of een klassieke cocktail. 'Botanicals: jeneverbes, koriander, engelwortel, iriswortel, kaneel, verse sinaasappelschil en venkel. De smaak: Lichte citrussmaak met grapefruit, een vleugje venkel en jeneverbes, met milde engelwortel.

Rutte - Dry Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Rutte. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Rutte - Dry Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Rutte
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%