Glen Grant, 12 Y met 2 glazen 70cl

€ 33,50
Op voorraad

Glen Grant is een van de meest iconische en succesvolle single malts in de geschiedenis van de Schotse whisky. De distilleerderij ligt in het hart van Speyside en de whisky is al decennialang een van de bestverkopende single malts ter wereld. The Glen Grant, 12 Y is een uitzonderlijk whisky die volledig op first-fill bourbonvaten heeft gerijpt. De fruitige en bloemige aroma’s zijn kenmerkend voor Glen Grant. Het is een whisky die iedere whiskyliefhebber een keer geprobeerd moet hebben. De cadeauverpakking bestaat uit 1 fles Glen Grant, 12 Y en uit 2 luxe proefglazen.

Glen Grant, 12 Y met 2 glazen Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Grant. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Grant, 12 Y met 2 glazen.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Grant
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%