Herradura - Blanco 70cl

€ 37,50
Op voorraad

De laatste echte Haciënda distilleerderij (gestart in 1870) van Tequila op onze planeet. Tenminste, zo zegt Herradura het zelf. Ze waren in ieder geval de eerste die tequila langer lieten rijpen op Amerikaans eiken; iets waarop ze veel navolging kregen. Deze Blanco heeft enkele weken gerijpt en is na de rijping gefilterd. Het is gemaakt van 100% blauwe Weber Agave (Agave Tequilana) en heeft een diepe smaak met fruit en vanille. De typische aardse smaak van agave is in deze Herradura goed te herkennen; rijk en aromatisch.

Herradura - Blanco Tequila is een heerlijke Blanco & Silver Tequila van het merk Herradura. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Herradura - Blanco.

Blanco, ofwel Silver, is Tequila in zijn zuiverste vorm. Blanco tequila is helder van kleur en wordt meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Het wordt voornamelijk gebruikt in mixes en cocktails, zoals de heerlijke Margarita cocktail. Uiteraard kan je ook van Blanco & Silver tequila genieten door het puur of met ijs te drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Herradura
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%