Pampero - Selección 70cl

€ 23,50
Niet op voorraad

Pampero Seleccion is een donkere rum uit Venezuela, gemaakt door maestro ronero Luis Figueroa. Voor Pampero Seleccion kiest hij tien rumvaten uit die eerder zijn gebruikt om Bourbon of sherry te rijpen. Deze veelzijdig rums blendt hij met andere complexe rums, die geproduceerd zijn in drie distilleerkolommen. Pampero was de eerste in Venezuela die haar rum rijpte in eikenhoutenvaten. Daarmee omarmden ze de vrije geest van de Llanero – de Venezolaanse cowboys die hielpen om Centraal-Amerika te bevrijden van Spaanse kolonisten. Geniet van 70 jaar geschiedenis en traditie met Pampero Seleccion.

Pampero - Selección Rum is een heerlijke Rum van het merk Pampero. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Venezuela en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Pampero - Selección.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Pampero
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%