Talisker, 10 Y with Hip Flesk 70cl

€ 38,50
Niet op voorraad

De slogan van Talisker is “Made by the sea”. Iedereen die ooit de distilleerderij heeft bezocht, weet waarom. Talisker ligt op het ruige eiland Skye aan de oevers van een zoutwatermeer. Het is een van de meest iconische distilleerderijen in Schotland. De Talisker 10 Y is op zijn beurt een van de meest legendarische whisky’s van deze distilleerderij — krachtig, rokerig en met maritieme invloeden. Deze cadeauverpakking is inclusief heupfles met logo.

Talisker, 10 Y with Hip Flesk Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Talisker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Skye en is gebotteld op 45,8% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Talisker, 10 Y with Hip Flesk.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Talisker
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45.8%