Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis *
Gratis verzending vanaf € 100,-
Klantenservice

Tasting Collection Whiskyproeverij

Tasting Collection Whiskyproeverij

Over Tasting Collection

Dankzij Tasting Collection kun je thuis de mooiste whisky's proeven, zonder dat je daarvoor een uitgebreide whiskycollectie in huis hoeft te halen. Koop een whiskyset, houd thuis je eigen whiskyproeverij en ontdek welke jouw favoriet is. Bestel nu een van de 15 beschikbare sets in de online webshop van Whisky.nl, dan kun je snel proeven!

Bekijk alle Tasting Collections:

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Schotse whiskyproeverij

Met Tasting Collection ga je op een avontuur dat bol staat van de geweldige geuren, ongelooflijke smaken en eeuwenoude tradities. Een set bestaat uit minstens zes whisky's, die overal ter wereld vandaan kunnen komen. Kies je voor een van de whiskysets met Schotse whisky's dan maak je een ontdekkingstocht langs de diverse regio's van dit ultieme whiskyland. Je kunt er zelfs voor kiezen om helemaal in Johnnie Walker te duiken.

Ierse & Amerikaanse whiskeyproeverij

Maar whisky is natuurlijk verre van een Schotse aangelegenheid. De Ierse traditie is minstens net zo intrigerend. Ook met de Ierse set van Tasting Collection kun je een uitgebreide whiskeyproeverij houden. Je ontdekt al snel de enorme variatie aan whiskey's die er op dat eiland gemaakt worden. Ierse whiskey is echt niet alleen maar zachtaardig en soepel.

Ook Amerika heeft een rijke whiskeytraditie die afstamt van de Schotse en Ierse immigranten. Vele eeuwen later heeft Amerikaanse whiskey (en natuurlijk bourbon) een volledig eigen karakter. Dat komt bijvoorbeeld door het gebruik van andere granen (zoals maïs en rogge) en een afwijkende productie. Precies hoe dat smaakprofiel is, kun je ontdekken in de whiskeyset van Tasting Collection.

Japanse & wereldwhisky's

Whisky wordt tegenwoordig overal ter wereld gemaakt. Japanse whisky staat bijvoorbeeld enorm hoog aangeschreven. Voor een gemiddelde fles wordt grof geld neergeteld. Met de proefset van Tasting Collection heb je de kans om mooie Japanse whisky's te proeven zonder je spaarrekening leeg te hoeven trekken.

Maar zelfs in Nederland wordt er lekkere whisky gemaakt. Die kun je proeven in de set met wereldwhisky's, net als bijzondere whisky's uit bijvoorbeeld India en Wales.

Whiskyproeverij thuis

Tasting Collection is de ideale whiskyproeverij voor thuis, zowel voor de beginnende whiskydrinker als de gevorderde liefhebber. Je hoeft alleen maar een whiskyset uit te kiezen. Ook als cadeau vallen de mooie sets van Tasting Collection in de smaak. Er is zelfs een premium, extra luxe set beschikbaar. Wij wensen je alvast veel proefplezier!