Foto van Millstone Peated PX Sherry

 

Millstone Peated PX Sherry

€ 37,99

Deze peated Nederlandse whisky is een licht geturfde whisky en heeft dus een vriendelijke smaak. Het is een whisky die gerijpt is in first en second fill Pedro Ximinez Sherry vaten.

1364

Alcohol: 46%
Inhoud: 70cl
Distilleerderij: Millstone
Regio: Wereld

Proefnotitie van Millstone Peated PX Sherry

RozijnChocoladeTurf

Meer over Millstone Peated PX Sherry

Smaaknotitie:
Heerlijke rijke tonen van rozijnen en chocolade combineert met zachte tonen turf rook en heeft een rijke licht gerookte afdronk.

Foto van de Millstone distilleerderij

Millstone

Zuidam Distillers is één van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland die al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijk wijze binnen het eigen familie bedrijf maakt en verwerkt. Op basis van zuiver natuurlijke grondstoffen creërt Zuidam een breed palet aan liqueuren, genevers, gin & whisky. Vanzelfsprekend worden er geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen gebruikt.

Uniek in de Nederlandse geschiedenis, Millstone Dutch Single Malt Whisky. Deze Nederlandse whisky is sinds begin 2007 verkrijgbaar in vier landen waaronder Nederland, België, Denemarken & Japan. Al in 1997 is Zuidam begonnen met de eerste batches te maken. Pas in 2007 was Master distiller Patrick van Zuidam tevreden om de Millstone whisky op de markt te brengen.

Lees meer over Millstone

Beoordelingen van onze bezoekers over “Millstone Peated PX Sherry