Tamnavulin, 12 years 70cl

€ 38,50
Niet meer leverbaar

Het verhaal van Tamnavulin begon in 1966 in het landelijke dorp Tomnavoulin. Hoewel gesloten in 1995, weer heropend in 2007. Sindsdien maken ze onder leiding van Gareth Morgan single malt whisky met een echt Speyside-karakter. Er worden met de hand geselecteerde eiken vaten gebruikt, waarvan vele teruggaan tot de jaren zestig, toen de distilleerderij voor het eerst werd gebouwd, waaronder Bourbonvaten uit Noord-Amerika en Sherryvaten uit Spanje, om ervoor te zorgen dat hun invloed de kenmerken van Tamnavulin zal aanvullen en verbeteren.

Tamnavulin, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Tamnavulin. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Tamnavulin, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tamnavulin
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%