Whistlepig, 10 years - Rye 70cl

€ 69,99
Niet op voorraad

Whistlepig is een fantastisch merk van straight rye whiskey, welke gedestilleerd wordt in Amerika en hier in het begin ook rijpt. Na de aanvankelijke rijpingsperiode wordt deze rye whiskey naar de Whistlepig Farm in Vermont gestuurd om daar verder te rijpen. Deze 10 jaar oude Whistlepig Rye is gemaakt van 100% rogge, rijpt op vaten van Amerikaans eikenhout en wordt gefinisht op een typische Bourbon barrel. Al deze zaken maken dit tot een veel geprezen whiskey en is zelfs door The Wall Street Journal opgenomen in de vijf beste Whiskey's in het jaar 2010.

Whistlepig, 10 Y - Rye Whisky is een heerlijke Whisky van het merk WhistlePig. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Amerika en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Whistlepig, 10 Y - Rye.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij WhistlePig
Categorie Single Malt
Land Amerika
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 50%