42 Below - Pure Vodka 70cl

€ 26,50
Niet op voorraad

Gemaakt in Nieuw-Zeeland: de puurste vodka ter wereld uit het puurste land ter wereld. 42BELOW staat voor een onafhankelijke, onconventionele aanpak in het leven.
Deze 42 Below Vodka is een vodka uit Nieuw-Zeeland gedestilleerd 42 graden onder de evenaar. Deze vodka wordt gekenmerkt door een ongekende puurheid!

42 Below - Pure Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk 42 Below. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Nieuw Zeeland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke 42 Below - Pure Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij 42 Below
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%