JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.
Los van alle likeur merken en likeur uit verschillende landen zijn er eigenlijk maar een aantal echte soorten likeur, dat zijn:
De magische groene drank Absinthe is een mythische drank omgeven met legendes.
Advocaat is een oerhollandse drank en toetje in 1, heerlijk met slagroom!
Chocoladelikeur wordt vaak gebruikt als ingrediënt bij mixen, bakken en koken.
Citruslikeur is een likeur wat wordt gemaakt van citrusvruchten, zoals sinaasappel en citroen.
Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room.
Fruitlikeur kan van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt en kan heerlijk puur of met ijs worden gedronken.
Honinglikeur is vaak een stuk zoeter als de andere soorten likeur en is het lekkerst puur of met ijs.
Kaneellikeur wordt gemaakt door gemalen kaneel te mengen met ruwe suiker en smaakt vaak naar kaneelsnoepjes.
Koffielikeur combineert twee van de favoriete dranken van veel mensen: koffie en alcohol.
Kruidenlikeuren behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen en zijn heerlijk in cocktails.
Limoncello is een Italiaanse drank die wordt gemaakt van citroenen en wordt vooral in de zomer gedronken.
Notenlikeur bestaat uit een grote verscheidenheid aan noten of notencombinaties.
Whiskylikeur wordt gemaakt door whisky (of whiskey) te combineren met een siroop op basis van suiker.
Sambuca is een heldere Italiaanse likeur die voornamelijk met anijs wordt gemaakt.