Creamlikeur

Creamlikeur is een likeur gebaseerd op room, je moet ze alleen niet verwarren met crémelikeuren. Crémelikeuren bevatten geen room, hebben een hoger suikergehalte en gebruiken meestal fruit als basis ingrediënt. De meest bekende creamlikeur is toch wel de Bailey's.

De heerlijkste creamlikeur vind je hieronder!

Producten 1-24 van 48

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Bekende creamlikeuren

Er is geen likeur die zo veelzijdig is als Baileys. Of je het nou simpel wilt houden of wilt mixen in een cocktail, het kan allemaal! Probeer bijvoorbeeld om Baileys te mixen in een Mocha Martini, een romerige versie van een Espresso Martini. Natuurlijk is Baileys ook de perfecte creamlikeur om toetjes mee te maken, zoals de Baileys Irish Cheese Cake.

Verder is de Disaronno - Velvet toch ook wel echt een aanrader. Deze nieuwe uitgave van Disaronno is de eerste creamlikeur van dit Italiaanse bedrijf. Het is een overheerlijke mix tussen de klassieke Disaronno-smaken en romige invloeden. Deze creamlikeur drink je het beste met ijs ter afkoeling op de warme zomerdagen!

Voordelig online creamlikeuren kopen

Met het mooie aanbod van Whisky.nl slaag je er altijd in om een heerlijke likeur te vinden. Neem rustig de tijd om in onze webshop te winkelen en profiteer van onze voordelige prijzen. Wanneer je jouw favoriete creamlikeur gevonden hebt, is het zo besteld! Wij zorgen er natuurlijk voor dat je jouw creamlikeur snel in huis hebt.