Chandon - Garden Spritz

Chandon Garden Spritz is een buitengewone mousserende wijn met een speciale twist: een sinaasappellikeur gemaakt van lokale Argentijnse sinaasappels, kruiden en specerijen zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. De spritz bevat de helft van de suiker van andere spritz-merken, zo is het natuurlijk én lekker!

De Chandon Spritz Perfect Serve

  • 180ml chandon Garden Spritz
  • 3 ijsblokjes
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 (gedroogd) schijfje sinaasappel

Schenk Chandon Garden Spritz in een groot glas. Voeg drie à vier ijsblokjes toe. Garneer met rozemarijn en gedroogde sinaasappelschijf.

Chandon Garden Spritz is heerlijk te combineren met pittig Aziatisch eten, sushi en sashimi, gedroogd exotisch fruit en noten.
Proost op Chandon! Proost op jou!

 

Van € 21,99 voor € 19,50

Een mousserende wijn met een twist

Veeleisend en authentiek. Simpel, maar fascinerend. Chandon Garden Spritz is een mix van Chandon's droge cuvée gemaakt van chardonnay, pinot noir, en sémillon druiven en een huisgemaakte sinaasappellikeur. De aromatische en verfrissende sinaasappelbitters zijn gemaakt van perfect rijpe Valencia sinaasappels. Ze worden gekweekt op een pesticiden-vrije, duurzame boerderij in Entre Rios, in het noordoosten van Argentinië, die al drie generaties door een familie wordt gerund. Chandon schilt de sinaasappels, droogt een deel en voegt gedroogde en verse sinaasappelschillen toe aan de blend. De schillen worden gemacereerd in druivenbrandewijn, samen met een selectie van kruiden en specerijen van de beste terroirs. Het resultaat is een heerlijke bittere sinaasappellikeur. Eenmaal gemengd met Chandon's mousserende wijn is daar Chandon Garden Spritz.

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Inhoud