Moët & Chandon ChampagneMoët & Chandon Champagne

Over Moët & Chandon

Denk je Champagne, dan denk je Moët & Chandon! Het grootste en meest bekende Champagnemerk van het luxehuis LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) is wereldwijd bekend om z’n goede kwaliteit Champagne. Als je een Moët & Chandon drinkt, moet het haast wel goed zijn. En Champagne is dé drank voor als je wat te vieren hebt, dus vier in stijl met Moët & Chandon!

Bekijk alle Moët & Chandon Champagne:

Filteren
Selectie verfijnen
 

Producten 1-24 van 25

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Moet Chandon Champagne Vineyard
Moet Chandon Grand Vintage Champagne
Moet Chandon Pinot Noir

De wijngaarden van Moët & Chandon

Met wijngaarden in de Montagne de Reims, Côte des Blancs, Vallée de la Marne, Sézanne en Aube heeft Moët & chandon toegang tot ongeveer 200 van de 323 crus in de regio, waaronder in totaal 17 grands crus en 32 van de 44 premiers crus. Deze grote verscheidenheid aan vruchten en wijngaarden zorgt voor een optimale selectie van de druiven, waardoor de constantheid van Moët Impérial en de originaliteit van Grand Vintage kunnen worden behouden.

Niet iedereen weet dit, maar de rijke smaak en kleur van champagne is het resultaat van het combineren van drie verschillende soorten druiven : Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. Elke druivensoort draagt zijn eigen speciale kwaliteiten bij aan het unieke verrukkelijke genot van Moët & Chandon champagnes.

Moët & Chandon online kopen

Bij Whisky.nl vind je een grote selectie aan Moët & Chandon. Nu is het alleen nog even een kwestie van een keuze maken, dan zorgen wij dat je snel aan je favoriete drankje zit. Of als je een cadeau zoekt, kun je natuurlijk ook kiezen voor een geschenkverpakking. Bekijk het aanbod, plaats je bestelling en wij leveren snel jouw Moët & Chandon champagne.