Veuve Clicquot ChampagneVeuve Clicquot Champagne

Veuve Clicquot Brut Champagne aanbieding kopen voor de beste prijs

Trouw aan dit erfgoed is het Huis trots op zijn motto: "Slechts één kwaliteit, de beste".  In de geschiedenis van Veuve Clicquot zijn er slechts 11 keldermeesters geweest. Dit heeft geleid tot een nooit gevonden zoektocht naar kwaliteit en heeft de continuïteit van de Veuve Clicquot stijl gewaarborgd: kracht en complexiteit. Veuve Clicquot is trots op uitmuntendheid en kwaliteit. Het assortiment in onze online shop is groot, dus nu is het moment om jouw favoriet te kopen. Veuve Clicquot tegen de scherpste prijs of in de aanbieding? Dan ben je bij Whisky.nl aan het goede adres.

Bekijk alle Veuve Clicquot Champagne:

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Inhoud
 

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De geschiedenis van Veuve Clicquot

Madame Clicquot werd in 1777 in Reims geboren. Als dochter van Baron Nicolas Ponsardin kon zij dankzij haar sociale status een uitstekende opleiding krijgen, gebaseerd op de traditionele zeden en waarden van die tijd. In 1798 trouwde zij met François Clicquot, zoon van de stichter van het Maison Clicquot. François deelde zijn passie en kennis voor de creatie en distributie van champagne met zijn jonge vrouw. Het was omdat zij deze tijd aan zijn zijde had doorgebracht dat Madame Clicquot de teugels van het familiehuis kon overnemen na de vroegtijdige dood van François in 1805.

Ze greep elke nieuwe kans die zich voordeed en was bereid risico's te nemen, en zo kon ze haar bedrijf uitbreiden naar alle uithoeken van de wereld. Compromisloos als het ging om de kwaliteit van haar wijnen, perfectioneerde ze nieuwe productietechnieken. Ze vond de "table de remuage" uit om champagne te klaren en innoveerde de allereerste blend van rosé champagne. In slechts enkele jaren tijd maakte ze haar naam tot een merk van uitmuntendheid, een naam die vandaag over de hele wereld bekend is. Haar collega's erkenden toen al haar formidabele bijdragen en noemden haar de "Grande Dame van de Champagne".

Veuve Clicquot champagne online kopen

Bij Whisky.nl vind je een mooie selectie aan Veuve Clicquot. Nu is het alleen nog even een kwestie van een keuze maken, dan zorgen wij dat je snel aan je favoriete drankje zit. Bekijk het aanbod, plaats je bestelling en wij leveren snel jouw champagne.