Blanco & Silver Tequila

Blanco tequila, ook wel zilveren tequila genoemd, is een doorzichtige tequila die direct na de destillatie gebotteld wordt. In een blanco tequila proef je goed de scherpe smaken van de agave plant.

Alle soorten en merken Blanco & Silver Tequila vind je hieronder. Kijk rustig even rond en plaats online je bestelling!

Producten 1-24 van 36

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Wat is blanco & silver tequila?

Blanco tequila is niet gerijpt. De smaak is agave-achtig, met tonen van peper en citrus met een kruidige afdronk. Deze tequila heeft een ongecompliceerde smaak die geweldig is in cocktails, zoals Margaritas of highball cocktails zoals Ranch Water.

Blanco, of zilver, is tequila in zijn zuiverste vorm. Soms door distilleerders de essentie van tequila genoemd, zijn ze helder van kleur en worden meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Er is geen eikenhout veroudering en de smaak die je drinkt komt van de agave, hoewel de fermentatie en distillatie technieken hebben ingrijpende gevolgen voor het smaakprofiel. Blanco tequila is gemaakt om puur en langzaam van te genieten. Van de verleidelijke bloemige en grasachtige aroma's, tot de eerste noot van zoet agavefruit op de tong, gevolgd door vanille, peper en minerale tonen.

 

Blanco & Silver tequila online kopen

Nu is het alleen nog aan jou om te kiezen welke tequila je in huis wilt halen. We hebben veel keuze tegen scherpe prijzen. Weet je het al? Plaats dan een bestelling in onze webshop, dan zorgen wij dat je snel je favoriet in de drankkast hebt staan.