Dom Perignon ChampagneDom Perignon Champagne

Over Dom Perignon

Dom Pérignon is uitsluitend Vintage Champagne. Elke vintage is een creatie, enig en uniek, die zowel het karakter van het jaar als het karakter van Dom Pérignon uitdrukt. Na minstens acht jaar uitwerking in de kelders ontwikkeld de champagne het perfecte evenwicht. Het assortiment in onze online shop is groot, dus nu is het moment om jouw favoriet te kopen. Dom Pérignon tegen de scherpste prijs of in de aanbieding? Dan ben je bij Whisky.nl aan het goede adres.

Bekijk hier alle Dom Perignon Champagne:

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Inhoud
 

De kunst van Dom Pérignon

Dom Pérignon Champagne wordt geproduceerd door het bekende champagnehuis Moët & Chandon, waarbij alleen de beste druiven van de meest uitzonderlijke wijnjaren worden gebruikt. Het proces begint met nauwgezette selectie van de druiven, waarbij alleen de meest rijpe en perfecte trossen worden gekozen. Dit zorgt voor de hoogste kwaliteit en een optimale smaakontwikkeling. Het unieke karakter van Dom Pérignon komt voort uit de combinatie van de twee belangrijkste druivensoorten in de Champagne regio: chardonnay en pinot noir.

Dom Pérignon Champagne wordt vaak geproduceerd als "vintage" champagne, wat betekent dat het afkomstig is van een enkel uitzonderlijk oogstjaar. Elke vintage wordt beschouwd als een unieke expressie van dat specifieke jaar en wordt gekenmerkt door zijn eigen karakter. Naast de vintage cuvées brengt Dom Pérignon ook prestige cuvées uit, zoals de Dom Pérignon P2 en Dom Pérignon Rosé. De P2 cuvées zijn gemaakt van druiven die zijn gerijpt op hun gistresten (lie) voor een langere periode, wat resulteert in een nog intensere smaak en complexiteit.

Dom Pérignon Online Kopen

Bij Whisky.nl vind je een mooie selectie aan Dom Perignon. Nu is het alleen nog even een kwestie van een keuze maken, dan zorgen wij dat je snel aan je favoriete drankje zit. Bekijk het aanbod, plaats je bestelling en wij leveren snel jouw Dom Perignon champagne.