Captain Morgan RumCaptain Morgan Rum

Over Captain Morgan

Captain Morgan Rum, vernoemd naar de legendarische piraat Sir Henry Morgan, is een wereldwijd erkende en geliefde rum die avontuurlijke rumliefhebbers en fijnproevers samenbrengt. Met zijn rijke erfgoed en karakteristieke smaakprofiel biedt Captain Morgan Rum een reis door de Caribische zeeën in elke slok. Of je het nu puur drinkt, mixt in cocktails of gebruikt als basis voor heerlijke drankcreaties, Captain Morgan Rum is bij elke gelegenheid een genot!

Bekijk alle Captain Morgan Rum:

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Inhoud
Regio
Type Rum
 

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De oorsprong van Captain Morgan

De legende van Captain Morgan Rum begint met de inspirerende figuur van Sir Henry Morgan, een piratenkapitein die beroemd werd door zijn avonturen in de Caribische Zeeën. Geboortig uit Wales, leidde zijn gedurfde leven tot talloze verhalen en mythes. De rum, die zijn naam draagt, viert niet alleen zijn piraat-erfgoed, maar ook zijn onverschrokkenheid en ontembare geest. 

De reis van Captain Morgan Rum begint met de selectie van de fijnste suikerrietmelasse, een essentieel ingrediënt voor de rumproductie. Na het fermentatieproces wordt de melasse gedistilleerd om een alcoholische basis te creëren. Vervolgens wordt de distillatie opnieuw uitgevoerd om een rijke en karakteristieke rum te verkrijgen. Deze rum wordt verder gerijpt in eikenhouten vaten, waar het de diepte en complexiteit van zijn smaak ontwikkelt. Het zorgvuldige proces van distillatie en rijping geeft Captain Morgan Rum zijn kenmerkende karakter en onderscheidende aroma's.

Een van de fascinerende aspecten van Captain Morgan Rum is de diversiteit van smaken die het assortiment biedt. Of je nu houdt van een zachte en rijke smaak, een vleugje kruiden of een exotische flair, er is een variant van Captain Morgan voor elke smaakvoorkeur. Van de originele Captain Morgan Spiced Rum, met zijn warme en kruidige ondertonen, tot de Captain Morgan Black Spiced Rum met diepere en complexere smaken, het assortiment biedt een scala aan mogelijkheden voor elke gelegenheid.

Captain Morgan in de mix

Captain Morgan Rum heeft een speciale plaats veroverd in de wereld van mixologie, en het assortiment wordt vaak gebruikt als basis voor enkele van de meest geliefde cocktails. De "Captain & Cola" combineert de karakteristieke smaak van Captain Morgan met verfrissende cola, terwijl de "Mai Tai" een tropische draai geeft aan het origineel met Captain Morgan White Rum. Met eindeloze mogelijkheden om te experimenteren, is Captain Morgan Rum een favoriete keuze voor zowel amateur- als professionele mixologen.

Online Captain Morgan rum kopen

Bij Whisky.nl vind je een mooie selectie aan Captain Morgan. Nu is het alleen nog even een kwestie van een keuze maken, dan zorgen wij dat je snel aan je favoriete drankje zit. Bekijk het aanbod, plaats je bestelling en wij leveren snel jouw Captain Morgan rum.