Absolut - Elyx 70cl

€ 46,50
Niet op voorraad

Absolut Elyx is een kleine, gelimiteerde batch van premium wodka die gemaakt wordt met behulp van, gerestaureerde, koperen ketels die dateren uit 1929. Deze fles is gebotteld in 2010 en is de super-premium editie en tevens vervanging voor de Absolut Niveau. Een wodka die gekarakteriseerd wordt door het feit dat die zo vol zit met heerlijk subtiele fruitige en florale tonen. Tonen die je niet zal vinden in andere pure wodka's.

Absolut - Elyx Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Absolut. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Zweden en is gebotteld op 42,3% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Absolut - Elyx.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Absolut
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 42.3%