Abuelo, 7 years 70cl

€ 24,50
Op voorraad

De Abuelo ‘7 años, Reserva Superior’ kent een gemiddelde vatrijping van 7 jaar (ex-bourbon) en is samengesteld uit reserves van 4 tot 11 jaar oud. Met een medium body een uitstekende introductie in de wereld van ‘sipping rum’. Fantastisch om puur te drinken, uit een tulp- of wijnglas, maar ook uitermate geschikt voor mooie cocktails. Of om gerechten te verrijken.

Abuelo, 7 Y Rum is een heerlijke Rum van het merk Abuelo. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Panama en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Abuelo, 7 Y.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Abuelo
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%