ACDC - Thunder Struck, Reposado 70cl

€ 28,99
Niet op voorraad

Ze rocken keihard op het podium met hits zoals Highway to Hell. De legendarisch Australische rockers van AC/DC staan al vele decennia aan de top van de muziekwereld, maar nu hebben ze besloten om ook eens een andere weg in te slaan. Hun Thunderstruck Tequila is een samenwerking met Fabrica de Tequilas Finos, een distilleerderij in Mexico. Deze Reposado is gemaakt van de blue weber agave, en heeft daarna minstens twee maanden gerijpt op vaten van Amerikaans eiken.

ACDC - Thunder Struck, Reposado Tequila is een heerlijke Reposado Tequila van het merk ACDC. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke ACDC - Thunder Struck, Reposado .

Reposado Tequila wordt gerijpt in eiken vaten, meestal een paar maanden tot een jaar, waardoor het een mooie en subtiele gouden kleur krijgt. Door de lichte hints van vanille, jasmijn en citrus wordt de smaak van Reposado Tequila verzacht, hierdoor zijn ze een favoriet bij bartenders als het gaat om cocktails, hoewel ze ook uitstekend puur of met ijs te drinken zijn.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij ACDC
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%