Aerolite Lyndsay, 10 years 70cl

€ 42,99
Niet op voorraad

Aerolite Lyndsey is een mysterieuze Islay single malt die onlangs is gelanceerd door de Character of Islay Whisky Company. Deze geturfde whisky is afkomstig van één van de vele bekende distilleerderijen op Islay. De Aerolite Lyndsey rijpte niet alleen in de gebruikelijke ex-bourbonvaten, maar ook in ex-sherry quarter casks. De naam? Een goede puzzelaar heeft het misschien al gezien, maar Aerolite Lyndsey is een anagram van ‘ten year old Islay’.

Aerolite Lyndsay, 10 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk The Character of Islay. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aerolite Lyndsay, 10 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij The Character of Islay
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%