Amaro - Averna 1 liter

€ 21,50
Op voorraad

Amaro Ramazzotti is een Italiaanse drank die al jaren wordt gemaakt volgens het traditionele familierecept. Een wel uitgebalanceerde bitter die een goede balans tussen zoet en zuur heeft gevonden. Amaro Ramazzotti wordt gemaakt van onder andere sinaasappel, kina, engelwortel, steranijs, suiker en verschillende soorten botanics. De schil van de Siciliaanse sinaasappelen geven dit bittertje wat zoets mee terwijl de bittere smaak afkomstig is van de schil van sinaasappelen die op Curaçao groeien.

Amaro - Averna Likeur is een heerlijke Likeur van het merk Amaro. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Italy en is gebotteld op 20 % alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Amaro - Averna.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Amaro
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 29%