Amrut - Cask Strength 70cl

€ 59,99
Op voorraad

Whisky uit India maakt een enorme opmars en Amrut is een van de grootste redenen voor dit succes. De distilleerderij stamt uit 1948, maar de single malt werd pas in 2004 voor het eerst op de markt gebracht. Dat gebeurde destijds in Schotland, maar Amrut is nu in 48 landen over de hele wereld beschikbaar. Een van de belangrijkste smaakgevers van de whisky is de zesrijige gerst die in het noorden van India groeit. Amrut – Cask Strength. Is gebotteld op vatsterkte. Vanwege het warme klimaat rijpt te whisky slechts 4 tot 5 jaar, maar deze is desalniettemin al erg volwassen.

Amrut - Cask Strength Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Amrut. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige India en is gebotteld op 61,8% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Amrut - Cask Strength.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Amrut
Categorie Single Malt
Land India
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 61.8%