Angostura, 7 years - Dark 70cl

€ 26,50
Op voorraad

De Angostura 7 year old rum bestaat uit een selectie van lichte, medium en zware rums die minimaal 7 jaar gerijpt zijn.
Na het rijpproces wordt de rum lichtjes gefilterd om onzuiverheden weg te nemen, maar niet teveel zodat de karakteristieke, rijke smaken van het donkere hout behouden blijft.

Angostura, 7 Y - Dark Rum is een heerlijke Rum van het merk Angostura. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Trinidad en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Angostura, 7 Y - Dark.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Angostura
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%