Antiquary, 21 years 70cl

€ 75,50
Niet op voorraad

John & William Hardie begonnen zo’n 150 jaar geleden met hun zoektocht naar de perfecte blended Scotch whisky. Toen ze daarin eindelijk geslaagd waren, vernoemden ze The Antiquary naar een boek van Sir Walter Scott. Het merk is nu eigendom van de Tomatin-distilleerderij en 45 procent van de blend bestaat uit Highland en Speyside whisky’s. Daar is nog een klein beetje Islay malt aan toegevoegd, wat de whisky een subtiele rokerigheid meegeeft.

Antiquary, 21 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Antiquary. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Antiquary, 21 Y.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Antiquary
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%