Arbikie 70cl

€ 33,99
Niet op voorraad

Aan de Schotse oostkust, tussen Dundee en Aberdeen, staat een nieuwe distilleerderij; Arbikie. Alle grondstoffen, granen en aardappels komen van hun eigen landerijen die rondom de distilleerderij liggen. De Vodka is gestookt in een koperen Pot Still. Dit zorgt ervoor dat in deze aardappelvodka de grondstof goed is te proeven. De gebruikte aardappels zijn Maris Piper, King Edward en een Cultra variëteit. Deze zijn gekozen omdat ze iets romig zijn, wat goed in de Vodka is te proeven. Een superpremium Vodka met rijke aardse en kruidige tonen.

Arbikie Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Arbikie. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Schotland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Arbikie.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Arbikie
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%