Ardbeg, 10 years 70cl

€ 50,50
Op voorraad

Alle karakteristieken van een echte Islay Malt komen samen in Ardbeg; een Malt met een uitgesproken turfachtig, rokerig en complex karakter. Perfect in balans met een onderliggende zoetheid door gebruik van een unieke koperen 'purifier' op de distilleerketel, een ‘peaty paradox’. Ardbeg bottelt de 10 years old op 46%, zodat geen koude filtering nodig is en alle oorspronkelijke nuances behouden blijven. Ardbeg wordt door vele kenners gezien als de ultieme Islay Malt.

Ardbeg, 10 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Ardbeg. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ardbeg, 10 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ardbeg
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%