Ardbeg, 13 years - Anthology Limited Edition 70cl

€ 149,99
Niet op voorraad

Geïnspireerd door de zelden geziene Harpy - een gevleugeld beest dat op Islay zou wonen - is deze legendarische editie een primeur voor de distilleerderij. The Harpy's Tale is 13 jaar gerijpt in zeldzame Sauternes wijnvaten en vermengd met klassieke Ardbeg ex-bourbon. Na meer dan tien jaar in het vat gaat de rook over in zoetheid terwijl het onmiskenbare karakter van Ardbeg een gevecht aangaat met de rijkdom van de Sauternes-vaten. Een superieure gerijpte expressie... de smaak is bijna net zo sensationeel als het verhaal.

Ardbeg, 13 Y - Anthology Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Ardbeg. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 46 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ardbeg, 13 Y - Anthology.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ardbeg
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 13 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%