Ardbeg - Uigeadail 70cl

€ 74,99
Op voorraad

Ardbeg Uigeadail, uitgesproken als 'oeg-a-dal', is een speciale whisky waarin de traditionele diepe, rokerige tonen worden gecombineerd met de overheerlijke rozijnachtige smaak van oude sherryvaten. Uigeadail heeft een zwaar rokerig aroma met een oa mix van kerstcake, walnoot, cederhout en dennennaalden. De smaak is vol en rijk met een mix van zoet, spicy en rokerig. Winterkruiden gevolgd door gerookte ingrediënten met honing en stroop. Diepe en rokerige tonen vullen de mond.

Ardbeg - Uigeadail Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Ardbeg. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 54% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ardbeg - Uigeadail.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ardbeg
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 54%