Au Vodka - Premium Vodka 70cl

€ 31,99
Op voorraad

Au is het scheikundig symbool voor het element Goud. Het is dus ook geen toeval dat Au Premium Vodka gepresenteerd wordt in een stijlvolle en herkenbare gouden fles. Deze vodka is samengesteld met uitsluitend de meest luxe ingrediënten en geschikt om zowel 'on the rocks' te drinken of the mixen in een verfrissende cocktail. Au Premium is de neutrale variant van de beschikbare smaken.

AU - Premium Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Au. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Engeland en is gebotteld op 35,2% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke AU - Premium Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Au
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 35.2%