Bacardi - Limon 70cl

€ 14,99
Op voorraad

Gedistilleerde dranken met een smaakje zijn hip. Bacardí bedacht zijn eigen twist op deze trend en presenteert een volledige reeks die bestaat uit rums met een smaakje. Limón is het Spaanse woord voor citroen, maar Bacardí Limón krijgt zijn smaak van drie citrusvruchten: citroen, limoen en grapefruit. Verfrissend voor die warme zomerdagen en -avonden.

Bacardi - Limon Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 35% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Limon.

Flavored Rum is rum waar een smaak aan toegevoegd is na de distillatie, zo kom je snel in tropische sferen met heerlijke fruit of kruidensmaken aan je rum zonder ingewikkelde cocktails te hoeven maken. Voeg een simpele mixer toe en je hebt een heerlijke cocktail! Maar ook puur of met ijs zijn flavored rums erg lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 35%