Bacardi - Major Lazer 70cl

€ 21,99
Niet op voorraad

Bacardi Major Lazer is een samenwerking met het gelijknamige EDM-trio dat wordt gevormd door Diplo, Walshy Fire en Ape Drums. De rum is gemaakt toen Major Lazer in Puerto Rico een bezoek bracht aan Bacardi. Daar werkten ze samen met masterblender Manny Oliver om hun eigen rum te maken. Major Lazer is een mix van lichte en donkere rums en heeft 3 tot 4 jaar gerijpt.

Bacardi - Major Lazer Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Major Lazer.

Gold Rums of Gouden rums zijn kort gerijpte rums, deze hebben een korte tijd op houten vaten gerijpt wat het wat meer smaak en complexiteit meegeeft, maar niet zo sterk als bij bruine rum die langer gerijpt hebben. Deze gouden rums zijn daardoor wat frisser van smaak maar met meer karakter dan witte rum. Heerlijk puur of met ijs maar ook geweldig in de mix of in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%