Beluga - Finest Gift Set Glass 70cl

€ 35,50
Niet op voorraad

Beluga Noble is een echte premium wodka uit Rusland, gedistilleerd in de Mariinsk distilleerderij in Siberië. Beluga Noble heeft een verfijnde smaak, vooral vanwege de moutspirit en het gebruik van puur bronwater uit Siberië. De wodka wordt drie keer gefilterd en krijgt 30 dagen om te rusten, waardoor de rijke en zachte smaak alleen maar beter wordt. In deze cadeauverpakking zit ook een luxe glas.

Beluga - Finest Gift Set Glass Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Beluga. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Rusland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Beluga - Finest Gift Set Glass.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Beluga
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%