Belvedere - Smogory Forest 70cl

€ 46,50
Op voorraad

Deze vodka vernoemd naar het dorp van herkomst, weet de essentie van de unieke single estate oorsprong te vatten in smaak. Smogóry Forest is geproduceerd met Dankowskie Diamond rogge van een klein landgoed in West-Polen. De bosrijke omgeving vertaalt zich in intense en gedurfde smaken en een lange, zoet-zoute finish. Geur: Intense aroma’s van zeelucht, geroosterd roggebrood en karamel. Smaak: Rijk en mellow met in de eerste indruk gezouten karamel, granen en een vleugje honing.

Belvedere - Smogory Forest Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Belvedere. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Polen en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Belvedere - Smogory Forest.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Belvedere
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%