BenRiach, 10 years - Curiositas Peated 70cl

€ 38,99
Niet op voorraad

Geturfde speyside whisky die nieuwsgierig maakt vandaar de naam Curiositas. Turfrijke whisky zonder typische eiland elementen als jodium en minder ziltig maar daarentegen meer fruittonen.

BenRiach, 10 Y - Curiositas Peated Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Benriach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke BenRiach, 10 Y - Curiositas Peated.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Benriach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%