BenRiach - The Original Ten 70cl

€ 33,50
Niet op voorraad

The Original Ten was onderdeel van grote veranderingen bij Benriach, dat in 2020 een volledig nieuwe kernreeks lanceerde. Volgens meesterblender Rachel Barrie werd die beslissing genomen om “de traditie en innovatie die zo belangrijk zijn in het verhaal van Benriach samen te brengen”. De nieuwe reeks whisky’s leunt sterk op de oorsprong van Benriach, dat in 1898 werd opgericht. The Original Ten rijpte in drie verschillende vatsoorten — bourbon barrels, sherryvaten en nieuwe eikenhoutenvaten.

BenRiach - The Original Ten Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Benriach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke BenRiach - The Original Ten.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Benriach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%