Black Scanlan Honey 70cl

€ 16,50
Niet op voorraad

Een mooie combinatie van Glen Scanlan Scotch en een goede honing likeur. Een mooie gouden kleur met een rijk aroma van honing. De smaak is zacht met honing samen met toffee en vanille.

Black Scanlan Honey Likeur is een heerlijke Whiskylikeur van het merk Glen Scanlan. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Schotland en is gebotteld op 35% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Black Scanlan Honey.

Whiskylikeur wordt gemaakt door whisky (of whiskey) te combineren met een siroop op basis van suiker. Hierdoor zijn ze meestal ook zoeter dan whisky en hebben vaak fruit of kruidensmaken als toevoeging. Whiskylikeuren kunnen puur, met ijs of gemengd in cocktails worden gedronken. Een Whiskylikeur wordt ook veel gebruikt als ingrediënt in desserts zoals cheesecakes.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Scanlan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 35%