Blanton’s Original - Single Barrel 70cl

€ 38,50
Niet meer leverbaar

De whiskey die de standaard hoog stelt voor alle single barrel bourbons wereldwijd. Gebotteld in Kentucky bij de Buffalo Trace Distillery. Alle flessen komen uit de middelste delen van het beroemde magazijn 'H', en de whisky heeft een goede balans tussen zoetheid, citrus en eik. Hij is 6 tot 8 jaar oud en het betreffende magazijn brengt snellere rijpingsresultaten door zijn metalen constructie.

Blanton’s Original - Single Barrel Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Blantons. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 46,5% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Blanton’s Original - Single Barrel.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Blantons
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.5%