Bols - Butterscotch 70cl

€ 15,99
Op voorraad

Bols Butterscotch is een heerlijke goudkleurige likeur met de echte butterscotch caramelsmaak, met een accent van zoute toffee en specerijen. Bols Butterscotch kan puur gedronken worden of met ijs, maar komt pas echt tot zijn recht in cocktails. De Toffee Apple Martini bijvoorbeeld, is een zeer populaire cocktail in de USA.

Bols - Butterscotch Likeur is een heerlijke Honinglikeur van het merk Bols. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 24% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bols - Butterscotch.

Honinglikeur is een uniek soort alcoholische drank op basis van gedistilleerde dranken wat op smaak gebracht is met natuurlijke honing en andere ingrediënten zoals kruiden en specerijen. Het heeft een zoete, zachte smaak die puur of gemengd in diverse cocktails kan worden gedronken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om van je favoriete drank te genieten of naar een alternatief voor andere likeuren, honinglikeur is een uitstekende keuze.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bols
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 24%