Bols - Vodka 1 liter

€ 19,50
Niet op voorraad

Een echt Nederlandse Vodka die dan ook in Nederland geproduceerd wordt. Door de mooie gebalanceerde smaak en uiterste puurheid vormt Bols Vodka de perfecte basis voor cocktails. Dankzij een viervoudige distillering is de kwaliteit van Bols Vodka maar liefst vijf keer de norm die door de Europese Unie wordt vereist .Bols Vodka is uitzonderlijk zachte en pure vodka, door de filteringproces door houtskool filters.

Bols - Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Bols. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bols - Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bols
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37.5%