Bong Spirit Premium Vodka 1 liter

€ 30,99
Niet op voorraad

Bong Spirit Premium Vodka ziet eruit als, tsja… als een waterpijp. Deze premium graanwodka is 6 keer gedistilleerd en 4 keer gefilterd bij een distilleerderij in Nederland. De flessen zijn gemaakt in Milan. Hadden we al gezegd dat de fles lijkt op een waterpijp?

Bong Spirit Premium Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Bong Spirit. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bong Spirit Premium Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bong Spirit
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%