Borgoe - Gold 70cl

€ 17,99
Op voorraad

Voor het distilleren van Borgoe Gold Rum wordt suikerriet gebruikt, waarna deze minimaal twee jaar gelagerd wordt op traditionele eikenhouten vaten. De rum wordt vervolgens geblend om tot een perfect, harmonieus geheel te komen. Dit maakt deze donkere rum zoet van smaak met aroma's van karamel en hout. Hij heeft een verrassend scherp randje en een zijdezachte afdronk.

Borgoe - Gold Rum is een heerlijke Rum van het merk Borgoe. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Suriname en is gebotteld op 38 % alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Borgoe - Gold.

Gold Rums of Gouden rums zijn kort gerijpte rums, deze hebben een korte tijd op houten vaten gerijpt wat het wat meer smaak en complexiteit meegeeft, maar niet zo sterk als bij bruine rum die langer gerijpt hebben. Deze gouden rums zijn daardoor wat frisser van smaak maar met meer karakter dan witte rum. Heerlijk puur of met ijs maar ook geweldig in de mix of in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Borgoe
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 38%