Boris Jelzin - Vodka 70cl

€ 13,50
Niet op voorraad

Jelzin is een Franse Vodka die al tijdje mee gaat en inmiddels 25 jaar op de markt is. De Vodka dankt zijn ongeëvenaarde zuiverheid aan een goed bewaakt recept uit de Noordelijke Elzas, waar het voor het eerst werd bereid. Jaarlijks worden meer dan 15 miljoen flessen Jelzin in meer dan 80 landen wereldwijd verkocht.

Boris Jelzin - Vodka Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Boris Jelzin. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Boris Jelzin - Vodka.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Boris Jelzin
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%