Bruadar 70cl

€ 22,99
Niet op voorraad

Bruadar is een Schotse whiskylikeur die van malt whisky, honing en sleepbessen is gemaakt. De naam is Schots-Gaelisch voor ‘droom’, en dat is zeker ook hoe deze likeur smaakt. Bruadar is mooi in balans en duidelijk met zorg gemaakt. De likeur is niet te zoet, waardoor deze voor iedere gelegenheid geschikt is, zowel binnen als uit een heupfles tijdens een wandeling.

Bruadar Likeur is een heerlijke Whiskylikeur van het merk Bruadar. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Schotland en is gebotteld op 22% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bruadar.

Whiskylikeur wordt gemaakt door whisky (of whiskey) te combineren met een siroop op basis van suiker. Hierdoor zijn ze meestal ook zoeter dan whisky en hebben vaak fruit of kruidensmaken als toevoeging. Whiskylikeuren kunnen puur, met ijs of gemengd in cocktails worden gedronken. Een Whiskylikeur wordt ook veel gebruikt als ingrediënt in desserts zoals cheesecakes.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bruadar
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 22%