Brugal - XV 70cl

€ 23,99
Niet op voorraad

Met de Brugal XV is de nieuwe generatie van Dominicaanse rum geboren. Deze prachtige gouden rum heeft vijf tot acht jaar in zowel eikenhouten ex-bourbonvaten als in eikenhouten ex-sherryvaten van Pedro Ximénez gerijpt. Het resultaat is een perfecte harmonie van droge rums met een uitzonderlijke zachtheid en smaak.

Brugal - XV Rum is een heerlijke Rum van het merk Brugal. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Dominican Republic en is gebotteld op 38% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Brugal - XV.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Brugal
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 38%