Bunnahabhain - An Cladach 1 liter

€ 57,99
Niet op voorraad

Islay, het meest legendarisch whiskyeiland ter wereld, staat bekend om distilleerderijen die zware, rokerige whisky produceren. Bunnahabhain is de uitzondering op die regel. Deze distilleerderij aan de noordoostkust van het eiland maakt een lichtere en meer toegankelijkere whisky dan zijn collega’s op Islay. De An Cladach, wat ‘de kust’ in het Schots-Gaelisch betekent, heeft veel invloed van sherryvaten, en heeft als doel om je te transporteren naar de rotsstranden bij de Bunnahabhain distilleerderij.

Bunnahabhain - An Cladach Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bunnahabhain. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bunnahabhain - An Cladach.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bunnahabhain
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 50%