Bunnahabhain - Stiùireadair 70cl

€ 40,50
Op voorraad

De Bunnahabhain Stiùireadair (spreek uit als ‘stoe-ra-deur’) betekent stuurman in het Schots-Gealisch. Dit logo van Bunnahabhain staat op elke fles van deze Schotse single malt. De Stiùireadair heeft gerijpt in first- en second-fill sherryvaten van verschillende leeftijden. Het is een whisky is een perfecte weerspiegeling is van het kustkarakter van de distilleerderij.

Bunnahabhain - Stiùireadair Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bunnahabhain. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 46,3% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bunnahabhain - Stiùireadair .

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bunnahabhain
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.3%